Zeskamp

Snelheidsmeter

Details

De Snelheidsmeter is te gebruiken bij uw voetbal, hockey, tennis, volleybal of honkbal evenement. Laat hier je krachten zien, wie schiet de bal het hartst de goal in ! Voor Een leuke sportieve strijd onderling.

De Voetbalattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten en uiteraard voor alle feesten tijdens en rond de EK’s en WK’s.

€ 30,- incl. btw

Aanvragen

Reuze mikado

Details

Het huren van reuzemikado is heel erg leuk voor een kinderfeestje, maar bijvoorbeeld ook voor een dagje teambuilding met collega’s. Het is een spel waar concentratie nodig is. Maak het spel extra spannend door er tijdsdruk achter te zetten. Huur mikado als onderdeel van een zeskamp, of gewoon een spelmiddag. De lengte van de stokken van mikado zijn maar liefst 100 cm

€ 7,50 incl. btw

Aanvragen

Kruiptunnel

Details

Deze tunnels zijn maar liefst acht meter lang, erg leuk en onmisbaar bij het 6 kamp pakket. Probeer zo snel mogelijk door de tunnel heen te kruipen, en de eindstreep te halen. De tunnel wordt geleverd in rood en in het blauw.

€ 20,-  per set. incl. btw

Aanvragen

Kruiwagen lopen

Details

kruiwagen spel is ook onmisbaar om een zeskamp te organiseren. Het spel wordt gespeeld met 2 teams tegelijkertijd , of per team op tijd. In beide varianten is het de bedoeling om zo snel mogelijk van punt A naar punt B te komen. 1 persoon houd het kruiwagenwiel vast en een 2e persoon houd zijn/haar benen vast. In deze houding moet het parcours worden afgelegd.

€ 7,50 per set. incl. btw

Aanvragen

Ski latlopen

Details

Maak een eigen parcours op tijd/afstand, zorg voor een parcours die bij de leeftijd van de deelnemers past, denk aan bijvoorbeeld slalom met pionnen en een zachte ondergrond van bijvoorbeeld los zand of gras. Zorg voor gelijke teams qua lengte, leeftijd en strijdlust. En genoeg ruimte voor de veiligheid van de deelnemers.

afmetingen L 220 cm x B 20 cm

€ 20,- incl. btw

Aanvragen