Zeskamp

Twistermat

Details

Een megagrote mat om Twister te spelen, geleverd samen met een speelbord. Een mooie aanvulling op jouw collectie met spellen voor een zeskamp. Wil je jouw klant een plezier doen met een spectaculair spel, dat coördinatievermogen, incasseringsvermogen en conditie vraagt? Dan is deze extra grote Twistermat een geheide hit. Omdat er liefst 4 speelhoeken zijn bij deze XXL-versie van het populaire Twister, kun je met een grote groep tegelijkertijd dit spel spelen. De mat waar het hele spel op staat, is in totaal 5 bij 5 meter groot. Er is dus wel wat ruimte voor nodig om deze Twister te spelen.

€ 40,- incl. btw

Aanvragen

Funslang

Details

Info

€  incl. btw

Aanvragen

Snelheidsmeter

Details

De Snelheidsmeter is te gebruiken bij uw voetbal, hockey, tennis, volleybal of honkbal evenement. Laat hier je krachten zien, wie schiet de bal het hartst de goal in ! Voor Een leuke sportieve strijd onderling.

De Voetbalattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten en uiteraard voor alle feesten tijdens en rond de EK’s en WK’s.

€ 30,- incl. btw

Aanvragen

Zaklopen

Details

Wat is een zeskamp zonder zaklopen? Dit oer-Hollandse fenomeen, festijn en feestnummer in één is zo simpel als wat, maar het zorgt altijd voor een hoop vertier en menig bulderlach. Ouderwets veel plezier op een simpele manier. Wie is er het snelst bij de eindstreep? Wie passeert de finishlijn zonder te vallen? Eventueel kan het parcours van de zakloopwedstrijd natuurlijk moeilijker worden gemaakt, met bijvoorbeeld hindernissen. Of wat dacht je van zaklopen in estafettevorm? Laat de kinderen van een feestje, of bijvoorbeeld collega’s tijdens een teamuitje, springen of hun leven ervan afhangt!

€ 15,00 incl. btw p. 2 stuks

Aanvragen

Reuze mikado

Details

Het huren van reuzemikado is heel erg leuk voor een kinderfeestje, maar bijvoorbeeld ook voor een dagje teambuilding met collega’s. Het is een spel waar concentratie nodig is. Maak het spel extra spannend door er tijdsdruk achter te zetten. Huur mikado als onderdeel van een zeskamp, of gewoon een spelmiddag. De lengte van de stokken van mikado zijn maar liefst 100 cm

€ 7,50 incl. btw

Aanvragen

Kruiptunnel

Details

Deze tunnels zijn maar liefst acht meter lang, erg leuk en onmisbaar bij het 6 kamp pakket. Probeer zo snel mogelijk door de tunnel heen te kruipen, en de eindstreep te halen. De tunnel wordt geleverd in rood en in het blauw.

€ 20,-  per set. incl. btw

Aanvragen

Kruiwagen lopen

Details

kruiwagen spel is ook onmisbaar om een zeskamp te organiseren. Het spel wordt gespeeld met 2 teams tegelijkertijd , of per team op tijd. In beide varianten is het de bedoeling om zo snel mogelijk van punt A naar punt B te komen. 1 persoon houd het kruiwagenwiel vast en een 2e persoon houd zijn/haar benen vast. In deze houding moet het parcours worden afgelegd.

€ 7,50 per set. incl. btw

Aanvragen

Bal ballanceren

Details

Bal ballanceren is ook onmisbaar om een zeskamp te organiseren. Het spel wordt gespeeld met 2 teams tegelijkertijd , of per team op tijd. In beide varianten is het de bedoeling om zo snel mogelijk van punt A naar punt B te komen. 1 persoon houd de koker vast en zorgt er al ballancerend voor dat de bal niet valt.

€ 15,- incl. btw

Aanvragen

Ski latlopen

Details

Maak een eigen parcours op tijd/afstand, zorg voor een parcours die bij de leeftijd van de deelnemers past, denk aan bijvoorbeeld slalom met pionnen en een zachte ondergrond van bijvoorbeeld los zand of gras. Zorg voor gelijke teams qua lengte, leeftijd en strijdlust. En genoeg ruimte voor de veiligheid van de deelnemers.

2 sets skilatten

afmetingen L 220 cm x B 20 cm

€ 20,- incl. btw

Aanvragen

Megafoon

Details

De MEG65 is een uitgebreide megafoon voor tal van toepassingen. De krachtige 65W versterker zorgt ervoor dat het geluid over grote afstand nog hoorbaar is. Door de afneembare microfoon is het niet noodzakelijk om de megafoon continue voor de mond te houden. Deze kan eenvoudig langs het lichaam gehangen worden door middel van de meegeleverde schouderband. opties : USB, SD, Accu, Record en Sirene.

€ 10,- incl. btw

Aanvragen