Springkussens

Springkussen Disco 5 Meter

Details

Het Springkussen disco is ideaal voor een geslaagde dag. Het springkussen heeft een lengte van ruim 6 meter, een breedte van 5 meter en is 4,5 meter hoog.  Het kussen is geschikt voor 13 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar. Bovendien is het  springkussen disco zeer veilig omdat deze volledig gesloten is.

Het heeft een keuringscertificaat NEN-14960 veiligheid en kwaliteitsnorm. Op deze manier bent u er niet alleen van verzekerd dat u een leuk springkussen kunt huren, maar ook een veilige! Dat is wel een heel prettig idee! U kunt het springkussen disco huren voor een kinderfeest,Bedrijfs opening of de sport vereniging. Uiteraard is het ook mogelijk om het kussen voor een meerdaags evenement te huren. Het bezorgen en het ophalen van het springkussen kan tegen een vergoeding.

Afmetingen : 6,2 x 5,0 x 4,5 m (LxBxH)
Afmeting opgerold : 1,2 x 1,5 (DxL)
Gewicht object : ca. 150 kg
Gewicht blower : 15 kg
Opzettijd : ca. 10 minuten
Opzetten, afbreken : 1-2 personen
Capaciteit : ca. 12 personen

€ 125 (incl.btw)

Aanvragen

Krokodil multiplay

Details

Het Multiplay springkussen is ideaal voor een geslaagde dag. Het springkussen heeft een lengte van 5 meter, een breedte van 5,2 meter en is 3,2 meter hoog.  Het kussen is geschikt voor 14 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar. Bovendien is het Krokodil Multiplay springkussen zeer veilig.

Het heeft een keuringscertificaat NEN-14960 veiligheid en kwaliteitsnorm. Op deze manier bent u er niet alleen van verzekerd dat u een leuk springkussen kunt huren, maar ook een veilige! Dat is wel een heel prettig idee! U kunt het Krokodil Multiplay springkussen huren voor een kinderfeest,Bedrijfs opening of de sport vereniging. Uiteraard is het ook mogelijk om het kussen voor een meerdaags evenement te huren. Het bezorgen en het ophalen van het springkussen kan tegen een vergoeding.

Afmetingen : 6,0 x 5,8 x 3,0 m (LxBxH)
Afmeting opgerold : 1,0 x 1,2 (DxL)
Gewicht object : ca. 120 kg
Gewicht blower : 15 kg
Opzettijd : ca. 10 minuten
Opzetten, afbreken : 1-2 personen
Capaciteit : ca. 12 personen

€ 97,50 (incl.btw)

Aanvragen

Seaworld mini

Details

Het mini springkussen mag niet missen voor een geslaagde dag. Het springkussen heeft een lengte van 4 meter, een breedte van 3 meter en is 2,7 meter hoog. Door zijn geringe afmetingen kan dit kleine springkussen vrijwel overal worden geplaatst.

Dit springkussen is prima geschikt om binnen neer te zetten, maar ook in een achtertuin of parkeerplaats. Dit zorgt ervoor dat onze kleine springkussens perfect zijn voor kinderfeestjes, buurtfeesten, kinderopvang en scholen.

Kortom, dit kleine springkussen zorgt voor urenlang speel-en springplezier voor kleinere kinderen!

Afmetingen : 3,9 x 3,0 x 2,1 m (LxBxH)
Afmeting opgerold : 0,5 x 1,0 (DxL)
Gewicht object : ca. 75 kg
Gewicht blower : 15 kg
Opzettijd : ca. 10 minuten
Opzetten, afbreken : 1 persoon
Capaciteit : ca. 6 personen

€ 57,50 (incl.btw)

Aanvragen

Springkussen Aap XL

Details

Super Aap Springkussen Dit aap springkussen super is een groot springkussen in de vorm van een grote aap. De palen zijn z’n armen en boven op de ingang staat een grote 3D kop. Dit aap springkussen heeft leuke, vrolijke plaatjes op de binnenwanden en palen. Het kussen is geschikt voor ca. 14 personen en is overdekt (afneembaar) en heeft een brede opstap. Door het nieuwe veiligheidssysteem kunnen de kinderen niet over de wanden klimmen.

Afmetingen : 6,6 x 5,0 x 5,5m (LxBxH)
Afmeting opgerold : 1,0 x 1,2 (DxL)
Gewicht object : ca. 180 kg
Gewicht blower : 15 kg
Opzettijd : ca. 10 minuten
Opzetten, afbreken : 2 personen
Capaciteit : ca. 14 personen

€ 95 (incl.btw)

Aanvragen

Voetbal XL springkussen

Details

Specificaties

Afmeting

4 x 4 x 3.5 meter (lengte*breedte*hoogte)

Transportafmeting

1,2 x 0,8 x 1 meter (lengte*breedte*hoogte)

Gewicht

80 Kilogram

Stroombehoefte

1100 Watt (1 blower)

Max. aantal gebruikers

8

Overdekt

Ja

Succes gegarandeerd

Ja

€ 85 (incl.btw)

Aanvragen