Funfood

Ranja koe

Details

Wilt u de kinderen een onvergetelijk feest bezorgen? Huur dan deze enorme opblaasbare ranjakoe. De kinderen kunnen hun eigen overheerlijke glas ranja ‘melken’. Deze attractie is voor de kinderen een ware ‘must-have’ op ieder geslaagd evenement.

De ranjakoe is zeer eenvoudig te installeren en  is  luchtdicht, wat betekent dat de blower alleen het opblaasobject hoeft op te blazen en tijdens gebruikt niet aan staat. Bovendien is het een geweldige ‘eye-catcher’ die veel bekijks zal trekken.

Afmetingen 3,0×1,5×2,1 m. Gewicht 15 kg

€ 45,- incl. btw

Aanvragen

Suikerspinmachine

Details

Wilt u een suikerspinmachine huren voor een klein kinderfeestje of een markt. Onze suikerspinmachine kan ieder feest aan. Bedrijven, kinderopvangcentra, basisscholen, verenigingen en vele particuleren huren onze suikerspinmachine voor hun feesten. De suikerspinnen zijn eenvoudig door uzelf te draaien, maar u kunt de suikerspinmachine ook huren met begeleiding erbij. Wij draaien dan de suikerspinnen en delen ze voor u uit.

Vergeet niet bij het huren van de suikerspinmachine om eventueel extra suikerspin ingredienten erbij te bestellen. Wij verkopen suikerspinsuiker van de lekkerste kwaliteit. De standaard smaak is aardbei, maar andere smaken zijn ook mogelijk.

De suikerspin machine is eenvoudig mee te nemen in iedere personenauto, maar u kunt de suikerspinmachine ook laten bezorgen tegen een  vergoeding.

€ 55,- incl. btw

Aanvragen

Popcornmachine

Details

Informatie

€ 55 incl. btw

Aanvragen

Slushpuppymachine

Details

Informatie

€ 65 incl. btw

Aanvragen

Poffertjes pan

Details

Bijzonderheden en tips m.b.t. de poffertjesplaat 21 dops

  • Verwarm de elektrische poffertjesplaat minimaal 30 minuten voor
  • Vet de poffertjesplaat voor gebruik ruim in met olie en laat de olie heet worden.
  • Vul de doppen van de poffertjesplaat tot maximaal 90% met de mix.
  • Gebruik een doseerfles of bidon om het beslag snel en schoon te doseren in de doppen van de plaat.
  • Draai de poffertjes met een tweetandige vork (bijv. vleesvork) als de onderkant bruin is en de bovenkant nog deels vloeibaar.
  • Stel zonodig de temperatuur van jouw poffertjesplaat bij als het bakken te snel of te langzaam gaat.

€ 12.50,- incl. btw

Aanvragen