Funfood

Suikerspinmachine

Details

Wilt u een suikerspinmachine huren voor een klein kinderfeestje of een markt. Onze suikerspinmachine kan ieder feest aan. Bedrijven, kinderopvangcentra, basisscholen, verenigingen en vele particuleren huren onze suikerspinmachine voor hun feesten. De suikerspinnen zijn eenvoudig door uzelf te draaien, maar u kunt de suikerspinmachine ook huren met begeleiding erbij. Wij draaien dan de suikerspinnen en delen ze voor u uit.

Vergeet niet bij het huren van de suikerspinmachine om eventueel extra suikerspin ingredienten erbij te bestellen. Wij verkopen suikerspinsuiker van de lekkerste kwaliteit. De standaard smaak is aardbei, maar andere smaken zijn ook mogelijk.

De suikerspin machine is eenvoudig mee te nemen in iedere personenauto, maar u kunt de suikerspinmachine ook laten bezorgen tegen een kleine vergoeding.

€ 50,- incl. btw

Aanvragen

Popcornmachine

Details

Feestverhuur Eemsdelta beschikt over een professionele popcornmachine waar iedereen heerlijke popcorn mee kan maken.  De popcorn is eenvoudig door u zelf te bereiden, maar u kunt de popcornmachine ook huren met begeleiding erbij. Wij bereiden de popcorn, en delen ze voor u uit.

Vergeet niet bij het huren van de popcornmachine om eventueel extra ingrediënten bij te bestellen. Bij ons koopt u alleen maïs van de beste kwaliteit.

De popcornmachine  is eenvoudig mee te nemen in iedere personenauto, maar u kunt de suikerspinmachine ook laten bezorgen tegen een kleine vergoeding.

€ 50,- incl. btw

Aanvragen